Emaliuotas ketaus troškintuvas «Tadžinas» 2.4L | 29x29x7cm T | BENDRA - VisosNuolaidos
Emaliuotas ketaus troškintuvas «Tadžinas» 2.4L | 29x29x7cm Tikman BH-0001 25%
Nuo
45

Emaliuotas ketaus troškintuvas «Tadžinas» 2.4L | 29x29x7cm Tikman BH-0001

Aukštos kokybės tadžinas su keraminiu dangčiu už itin gerą kainą! (keptuvė-troškintuvas iš ketaus (špižinė)) Modelis: BH-0001 Emaliuotas ketaus Tadžino indas su keraminiu dangčiu. Keptuvė pagaminta iš ketaus (dengta emale) Dangtis iš keramikos Keptuvės skersmuo: Ø 29 cm Keptuvės gylis: 7 cm Aukštis (su dangčiu): 27 cm Svoris: 5,8 kg Spalva: keptuvė — juoda, dangtis — raudonas Tinka naudoti: visų tipų kepsninėse, orkaitėse, ant indukcinės kaitlentės ar dujinės viryklės ECO FRIENDLY: be  švino, PFOA ir kadmio Priežiūra: Plauti indaplovėje draudžiama! Puodo priežiūrai nenaudoti priemonių su abrazyvo dalelėmis! Lengvai valomas. Plauti rankomis. Nusausinti. Patiekalų paruoštu Tadžine skonio paslaptis yra jo dangtyje, kuris suteikia visiškai kitokią oro cirkuliaciją ir temperatūros srautą nei indai su plokščiu dangčiu. Apie tadžiną: Tadžinas – tai tradicinis Šiaurės Afrikos indas, skirtas lėtai troškinti maistą, ir pats patiekalas, gaminamas šiame inde. Vienas iš pagrindinių tadžino privalumų yra jo unikali forma, kuri užtikrina tolygų šilumos pasiskirstymą ir ilgalaikį troškinimą. Dėl kūginės dangčio formos garai cirkuliuoja inde, sugrįždami į patiekalą, todėl maistas išlieka sultingas, skanus ir išsaugo visas maistines medžiagas. Tadžine ruošiami patiekalai paprastai yra sveikesni, nes reikalauja mažiau riebalų, o troškinimo procesas leidžia išsaugoti daržovių ir mėsos natūralius skonius bei aromatus. Tai ypač naudinga tiems, kurie siekia sveikiau maitintis. Be to, tadžinas puikiai tinka gaminant įvairius patiekalus: nuo daržovių troškinių iki egzotiškų mėsos ar žuvies patiekalų su prieskoniais. Dar vienas privalumas – tadžino indas puikiai išlaiko šilumą, todėl patiekalas išlieka karštas ilgiau, net ir išjungus kaitrą. Tai praktiškas pasirinkimas vakarienėms su šeima ar svečiais, kai norisi išlaikyti patiekalo šilumą per visą valgymo laiką. Instrukcija: TADŽINAS Su ketaus pagrindu ir keraminiu dangčiu PRIEŠ NAUDOJANT Prieš pirmą kartą naudojant tadžiną, rekomenduojama pašalinti visą pakuotę ir nuplauti šiltu muiluotu vandeniu, gerai nuplauti ir kruopščiai nusausinti. NAUDOJIMO INSTRUKCIJOS Norint pasiekti geriausius gaminimo rezultatus, visada pradėkite nuo mažos ugnies ir leiskite tadžinui šildytis lėtai. Užtepkite tadžiną aliejumi, sviestu ar skysčiu, kad visiškai padengtumėte dugną. Neperpildykite, rekomenduojama užpildyti tadžiną iki dviejų trečdalių jo talpos, kai gaminate. Tadžinas yra saugus naudoti orkaitėje iki 180℃ temperatūros ir gali būti naudojamas visose viryklėse, įskaitant indukcines. Nenaudokite mikrobangų krosnelėje ar lauko kepsninėse. Neperkaitinkite tadžino tuščio ir neleiskite jam užvirti iki sausumo, nes tai gali negrįžtamai sugadinti ketų. Visada naudokite orkaitės pirštinę. Neliesti ketaus paviršiaus aštriais ar metaliniais daiktais. Niekada nevilkite tadžino per stiklą. Nelaikykite tadžino ant orkaitės dugno ar kokio kito neapsaugoto paviršiaus. Naudojimo metu nepalikite be priežiūros. PRIEŽIŪRA IR VALYMAS Visada leiskite tadžinui atvėsti, tada plaukite su muiluotu vandeniu, gerai nuplaukite ir nusausinkite. Nelaikykite karšto tadžino tiesiai šaltame vandenyje. Jei yra maisto likučių, užpildykite puodą šiltu vandeniu ir leiskite mirkti apie 20 minučių prieš plaudami. Nenaudokite šveitimo priemonių ar abrazyvinių valiklių puodui. Norėdami išvengti emalio pažeidimo, nenaudokite metalinių šveistukų ar abrazyvinių valiklių. Ketus yra labai patvarus, tačiau jis gali būti pažeistas, jei netyčia nukris arba atsitrenks į kietą paviršių. Nenaudokite indaplovėje, rekomenduojama plauti rankomis. Laikyti šiltoje ir sausoje vietoje. GREITI PATARIMAI Spalvos pasikeitimas: Nors spalvos pasikeitimas viduje yra visiškai normalus per ketaus puodo naudojimo laikotarpį ir tai neturi įtakos gaminimo veikimui, norėdami pašviesinti šiuos dėmės, užvirinkite acto arba citrinos sulčių puode arba mirkykite per naktį su indų ploviklio tablete, ištirpinta vandenyje. Prisvilęs maistas: Jei maistas prisvilo – į pusę puodo šilto vandens įdėkite arbatinį šaukštelį indų ploviklio ir 2-3 šaukštus sodos bei užvirinkite ant mažos ugnies 8-10 minučių – tada naudokite mentele, kad lengvai nuvalytumėte prisvilusį maistą. Jei uždegimas labai stiprus, gali tekti pakartoti šį procesą. Galite puodą pamirkyti šiltame vandenyje su indų plovikliu ir sodos mišiniu ir palikti per naktį. Apdegimo žymės: Apdegimo žymės yra gana dažnos ketaus puodų apačioje ir jos neturi įtakos jūsų puodo patikimumui. Norėdami išvalyti, apverskite puodą ir pasidarykite pastą iš sodos ir indų ploviklio (arbatinis šaukštelis indų ploviklio ir 2-3 šaukštai sodos) ir nuvalykite minkštu kempiniu. Atminkite, kad terminis šokas įvyksta, kai karštas puodas staiga panardinamas į šaltą vandenį. Išlaikykite savo emalį nepažeistą, laikydamiesi šios taisyklės.

1 pasiūlymai