Vakuumavimo aparatas Juodas | Maisto ruošimo indai ir įrankiai - VisosNuolaidos
Vakuumavimo aparatas Juodas
Nuo
49.99

Vakuumavimo aparatas Juodas

Įženkite į pasaulį, kuriame maistas išlieka šviežesnis ilgiau, yra puikiai laikomas ir visada po ranka – tiek šaldytuve, tiek šaldiklyje. Atraskite šį praktišką vakuuminį pakavimo aparatą ir tinkamai pasirūpinkite savo kulinariniais gaminiais ir maisto produktais. Efektyvus ir lengvai naudojamas aparatas – tai puikus sprendimas norint ilgiau laikyti maistą, sumažinti jo švaistymą, brandinti mėsą ar sūrį, greičiau marinuoti produktus ar gaminti sous-vide būdu. Naudojant vakuuminį pakavimo aparatą, maisto šviežumas gali būti išlaikytas iki 8 kartų ilgiau – visiškai natūraliai, be konservantų. Pagrindiniai vakuuminio pakavimo aparato privalumai:Ilgesnis šviežumas ir skonis – vakuuminis pakavimas pailgina maisto galiojimo laiką ir išlaiko skonį. Su šiuo aparatu lengvai supakuosite produktus net į vakuuminius indus. Galite pasirinkti tik sandarinimą be oro išsiurbimo. Praktiškumas – vakuumavimas palengvina porcijavimą, sous-vide gaminimą (vakuumuotose pakuotėse), marinatų ruošimą, vytintų sūrių ar mėsos gamybą, birių produktų pakavimą. Pakavimas su priedais – naudojant žarnelę, galite vakuumuoti orą iš išorinių indų ar specialių maišelių. Saugumas – pažangi technologija leidžia kontroliuoti funkcijas ir apsaugo įrenginį nuo perkaitimo. Efektyvumas ir greitis – iki 50 tyliai atliekamų ciklų iš eilės, oro išsiurbimas – 3 L/min, sandarinimas per 6–15 s. Kompaktiškas dizainas ir komplekte esantys maišeliai – vertinsite kompaktiškumą, lengvumą, paprastą naudojimą ir informatyvų valdymo skydelį. Rinkinyje – 10 tekstūruotų maistinių maišelių (2 dydžių). Atsparūs mygtukai – sandariai integruoti, lengvai valomi ir higieniški.Vakuuminio pakavimo nauda:Slopina aerobinių bakterijų augimą Apsaugo nuo drėgmės pokyčių ir kvapų perdavimo Saugo ne maisto produktus (pvz., dokumentus, nuotraukas, papuošalus) nuo oksidacijos, korozijos ar drėgmėsPapildoma informacija:Galite vakuumuoti beveik viską – vaisius, daržoves, sūrį, mėsą, žuvį, patiekalus, pyragus ir t.t. Užšaldytas tekstūruotas maišelis su vandeniu gali būti naudojamas kaip šaltas kompresas. Svarbu: vakuumavimui būtini tekstūruoti (reljefiniai) maišeliai ar plėvelės. Paprasti maišeliai tinka tik sandarinimui.Kodėl verta naudoti?Sutrumpėja marinavimo laikas Vytinta mėsa išlieka sultinga Puikiai tinka sezoniniams vaisiams šaldyti Galite ilgiau išlaikyti maisto likučius po švenčių ar vakarėliųPraktinės funkcijos:Režimai sausam arba drėgnam maistui – automatinis vakuumo pritaikymas „STOP“ mygtukas – galimybė bet kada sustabdyti pakavimo ciklą Sandarinimo režimas – be oro išsiurbimo Universalus vakuuminis sandarinimas ir pakavimas – pritaikytas įvairiems poreikiams Oro išsiurbimas iš indų ir butelių – naudojant pateiktą žarnelę Veikia tyliai – iki 50 ciklų su oro išsiurbimu, išlaikant aukščiausią našumą (garso lygis mažesnis nei 60 dB) Sandarūs mygtukai – patogūs ir atsparūs įvairiems poveikiams Sandarinimo ilgis iki 30 cm – tinka didesniems maišeliams Integruotas pjovimo peilis tiksliai apdailinti plėvelęPriedai:Integruotas pjovimo peilis Nuimamas drėgmės surinkimo padėklas Žarnelė oro išsiurbimui iš butelių ir indų 5 vnt. 12 x 20 cm tekstūruotų maišelių 5 vnt. 20 x 25 cm tekstūruotų maišelių Vartotojo vadovasTechniniai duomenys:Spalva: juoda Matmenys: 37.5 x 11 x 6 cm Vakuumo slėgis: ~65 kPa Maitinimas / galia: 100/240 V, 110 W Vakuumo pakavimo greitis: 3 L/min Sandarinimo laikas: 6–15 s Maksimalus sandarinimo ilgis: 30 cm

1 pasiūlymai