Skrudinta Kadayif tešla SUNTAT, 250 g | Pieno gaminiai ir kiaušiniai - VisosNuolaidos
Product image
Nuo
3.65

Skrudinta Kadayif tešla SUNTAT, 250 g

Skrudinta Kadayif tešla SUNTAT, 250 g 

Svoris: 250 g
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, vanduo.

Alergenai: Sudėtyje gali būti gliuteno

100 g produkto energinė, maistinė vertė

Energinė vertė: 1591 kJ / 380 kcal

Riebalai: 1,6 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0,2 g)

Angliavandeniai: 82 g (iš kurių cukrų: 0 g)

Baltymai: 5 g;
Druska 0 g



Kilmės šalis: Turkija.

Platintojas: UAB" Delnora”, Gariūnų g. 56, LT-02300 Vilnius tel.: +37069851527, www.eastanbul.lt.

Laikymo temperatūra: +2C +6C

Tinka vartoti iki: žr. ant pakuotės.

Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.

Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.

 

Receptas Dubajaus šokolado:

Ingredientai:

250 g pieniško šokolado (galima sumaišyti su juoduoju šokoladu)
100 g Kadayif skrudintos tešlos SUNTAT
4 v.š. pistacijų pastos 100% EASTANBUL
2 v.š. sezamų (Tahini) pastos SUNTAT (galima ir 3 v.š.)

Paruošimas:

1. Temperuokite šokoladą:

Šokolado gabalėlius ištirpinkite ant vandens garų vonelės iki 45-50°C temperatūros.
Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite iki 27-28°C.
Vėl pastatykite ant vandens garų vonelės ir pašildykite iki 30-31°C.
2. Užpildykite šokoladu formų ertmes ir pastatykite į šaldytuvą.

3. Paruoškite Kadayif tešlą:

Tešlą smulkiai susmulkiname, kadangi tešla jau skrudinta, tai jos kepinti nebereikia.
 

4. Sumaišykite tešlą su abejomis pastomis.

5. Užpildykite įdaru formų ertmes ir užliekite viršų šokoladu.

6. Pastatykite į šaldytuvą pilnam sustingimui. SKANAUS!!! 

1 pasiūlymai