Skrudinta plonai susmulkinta KADAYIF tešla IBRAHIM, 10 kg | Pieno gaminiai ir kiaušiniai - VisosNuolaidos
Product image
Nuo
59

Skrudinta plonai susmulkinta KADAYIF tešla IBRAHIM, 10 kg

LT Skrudinta plonai susmulkinta KADAYIF tešla IBRAHIM, 10 kg 

Svoris: 10 kg
Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, vanduo
Alergenai: sudėtyje gali būti gliuteno
Kilmės šalis: Turkija.
Pagaminta ir sufasuota pagal UAB" Delnora” užsakymą.
Gariūnų g. 56, LT-02300 Vilnius tel.: +37069851527, www.eastanbul.lt.
Geriausia iki: žr. ant pakuotės.
Laikymo sąlygos:
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.
100g produkto energinė, maistinė vertė
Energinė vertė: 1591 kJ / 380,24 kcal
Riebalai: 1,60 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g)
Angliavandeniai: 82,23 g (iš kurių cukrų: 0g)
Baltymai: 9,23 g
Druska: 0 g
  

Receptas Dubajaus šokolado:

Ingredientai:

250 g pieniško šokolado (galima sumaišyti su juoduoju šokoladu)
100 g Kadayif skrudintos tešlos SUNTAT
4 v.š. pistacijų pastos 100% EASTANBUL
2 v.š. sezamų (Tahini) pastos SUNTAT (galima ir 3 v.š.)

Paruošimas:

1. Temperuokite šokoladą:

Šokolado gabalėlius ištirpinkite ant vandens garų vonelės iki 45-50°C temperatūros.
Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite iki 27-28°C.
Vėl pastatykite ant vandens garų vonelės ir pašildykite iki 30-31°C.
2. Užpildykite šokoladu formų ertmes ir pastatykite į šaldytuvą.

3. Paruoškite Kadayif tešlą:

Tešlą smulkiai susmulkiname, kadangi tešla jau skrudinta, tai jos kepinti nebereikia.
 

4. Sumaišykite tešlą su abejomis pastomis.

5. Užpildykite įdaru formų ertmes ir užliekite viršų šokoladu.

6. Pastatykite į šaldytuvą pilnam sustingimui. SKANAUS!!!  

1 pasiūlymai